Online boekhouden


Administratiekantoor

NOAB Tromp Financiele Dienstverlening
Kennemerstraatweg 460
1851 NG HEILOO

T 072 - 53 53 060
E info@trompheiloo.nl

Vraag informatie aan
Bel mij terug
Maak afspraak
Bekijk beoordelingen

Online Boekhouden

Online Boekhouden wordt door ondernemers steeds vaker gebruikt om meer en vaker inzicht te krijgen in de financiele situatie van de onderneming.

Online Boekhouden - Systemen

Wij werken o.a. met onderstaande software:

Voordelen online boekhouden

Door internet is het mogelijk om op verschillende locaties samen te werken aan de administratie. Zo kunnen wij u als klant beter ondersteunen en begeleiden bij het verwerken van uw administratie.

Onderstaand treft u een overzicht van de vele voordelen van online boekhouden:

Samenwerken met uw financieel adviseur

Doordat u en uw financieel adviseur samen toegang hebben tot de administratie, zijn er vele voordelen te behalen. Zo kunt u (een deel van) de boekhoudkundige werkzaamheden verrichten en uw financieel adviseur de laatste werkzaamheden laten doen.

Overal toegang via internet

Uw administratie is beschikbaar waar u ook bent, als u maar een internetverbinding hebt. Bent u tijdelijk ziek thuis, of moet u naar het buitenland? Geen probleem, u blijft op de hoogte van de financiele situatie in uw onderneming.


Efficiency voordelen

Met online boekhouden wordt eveneens bewerkstelligd dat de ondernemer en financieel adviseur veel dichter bij elkaar staan. Hierdoor kunnen zij beter communiceren, samenwerken, etcetera. Voorheen reisde de financieel adviseur veelal meerdere malen per jaar naar de klant om op locatie de klant de begeleiding te geven die hij/zij nodig had. Met online boekhouden is dit terug te brengen tot een minimum.

Grenzeloos

Wanneer met gaat werken met online boekhouden wordt de afstand tussen de klant en financieel adviseur enorm verkleind. Hierdoor wordt het voor u mogelijk om een financieel adviseur te kiezen die iets verder qua afstand van uw onderneming werkzaam is.

Dagelijks inzicht in uw financien

Uw administratie is beschikbaar via het internet. U hebt altijd en overal toegang tot uw administratie. Dat wil toch elke ondernemer? Het kost natuurlijk wel iets extra's, maar uiteindelijk is uw administratie de financiele basis voor beslissingen in elke onderneming.

Geen grote investeringen noodzakelijk

Om aan de slag te gaan met online boekhouden, hebt u het voordeel dat er geen grote investeringen gedaan hoeven te worden. Vrijwel alle aanbieders van online boekhoudsoftware werken met maand bedragen voor de software die de klant gebruikt. Overstappen naar andere Administratieve software
brengt over het algemeen onderstaande kosten met zich mee:
  • Aanschafkosten
  • Jaarlijkse onderhoudskosten (voor updates e.d.)
  • Installatiekosten
  • Inrichtingskosten, zodat de software in gebruik kan worden genomen
Bij online boekhouden zijn de aanschaf-, onderhouds- en installatiekosten verwerkt in het maandbedrag. Updates van de software hoeft u dus nooit meer te installeren!

Om aan de slag te gaan hoeft u enkel nog de administratie aan te laten sluiten bij de wensen van uw onderneming. Bijvoorbeeld factuurlayout aanpassen, bankrekeningen onderneming aanmaken, branchespecifiek rekeningschema eenmalig invoeren/inlezen, etcetera.

Mogelijkheden eindeloos

De online boekhoudpakketten zijn qua mogelijkheden veelal eindeloos. U kunt uw systeem uitbreiden met de modules waar u mee wenst te werken. Een standaard pakket van een eenmanszaak kan er bijvoorbeeld zo uit zien:
  • Online boekhouden basis
  • Facturatie
  • Inlezen bankafschriften

Lage maandelijkse kosten

Voor een standaard online boekhoudpakket betaald u geen honderden euro's per maand, maar slechts enkele tientjes, afhankelijk van de mogelijkheden van de software die u wilt gebruiken. Laat u informeren over de exacte bedragen van onze diensten.