Dienstverlening


Administratiekantoor

NOAB Tromp Financiele Dienstverlening
Kennemerstraatweg 460
1851 NG HEILOO

T 072 - 53 53 060
E info@trompheiloo.nl

Vraag informatie aan
Bel mij terug
Maak afspraak
Bekijk beoordelingen

Administratie

Administratie - De financiële basis

De administratie van een onderneming vormt de basis voor het nemen van de juiste beslissingen. Alleen wanneer de administratie goed is ingericht, krijgt men de juist informatie hiervoor.

Wanneer u uw administratie aan ons uitbesteed, wordt deze bijgehouden in een administratiepakket met zeer uitgebreide functionaliteiten. Hierdoor kunnen wij uw administratie zeer efficient verzorgen tegen een scherp tarief.

Bovendien kunt u zich vooral richten op uw core business, wanneer wij deze zorg voor u uit handen nemen.
 

Informatie

Wanneer de administratie periodiek is bijgewerkt is het mogelijk hieruit belangrijke informatie voor de ondernemer te halen. Door middel van periodieke rapportages kunt u uw gegevens vergelijken met de jaarlijkse begroting van uw onderneming of vergelijken met de financiele gegevens uit de branche waarin u werkzaam bent.
 

Administratieve diensten:

  1. Verzorgen financiele administratie
  2. Controle en begeleiding administratie
  3. Verzorgen aangifte omzetbelasting
  4. Telefonische helpdesk online boekhouden
  5. Managementrapportage
  6. Vergelijking cijfers branche
  7. Budgetten, begrotingen an andere financiële analyses
  8. Online boekhouding verwerken
  9. Salarisadministratie - loonadministratie

 

Verzorgen financiele administratie

Het verwerken van de financiele administratie bestaat uit het verwerken van de kas, bank, inkoopfacturen, verkoopfacturen, declaraties, memoriaal boekingen en eventuele voorraadmutaties. De meeste klanten verzorgen een deel van deze werkzaamheden zelf en zorgen ervoor dat de gegevens periodiek geordend bij ons worden aangeleverd.
 

Controle en begeleiding administratie

Wanneer ervoor wordt gekozen (een deel van) de administratie zelfstandig te voeren, voeren wij een controle uit op de ingevoerde boekingen. Periodiek zorgen we ervoor dat de alle gegevens in het systeem verwerkt worden (afschrijvingen, loonboekingen, e.d.) en de klant inzicht heeft in de financiele administratie.
 

Verzorgen aangifte omzetbelasting

Wanneer alle boekingen van een periode zijn verwerkt, dan kan de aangifte omzetbelasting worden gedaan. Uit het boekhoudpakket kan die informatie worden gehaald om een juiste aangifte omzetbelasting te kunnen indienen. Wij verzorgen voor onze klanten de aangifte met ons softwarepakket waarmee de aangifte elektronisch direct bij de belastingdienst is ingediend.

 

Telefonische helpdesk online boekhouden

Wanneer onze klanten vragen hebben bij het voeren van hun administratie met online boekhouden, dan helpen wij ze hier graag mee. Veelal komt men onderweg bijzondere kosten of vreemde facturen tegen die moeilijk te boeken zijn. Wanneer de klant er toch niet mee uit de voeten kan, dan zetten wij deze boeking er even voor ze in.

 

Managementrapportage

Het doel van de administratie is natuurlijk de informatie die je eruit kun halen, wanneer je alles hebt bijgewerkt. Hoeveel is er vediend de afgelopen periode? Zijn er nog debiteuren die hun facturen niet hebben voldaan? Wat is het werkkapitaal van de onderneming? Etcetera...

 

Vergelijking cijfers branche

Om te kijken hoe goed het gaat met de onderneming kan men ook de cijfers van de branche er tegenaan houden. Dan wordt een nog beter beeld verkregen, hoe de onderneming het doet ten opzichte van het gemiddelde van de markt.

 

Budgetten, begrotingen an andere financiële analyses 

Om doelen te bereiken wordt veelal gebruik gemaakt van budgetten, begrotingen e.d. Nadat de administratie is bijgewerkt kunnen de financiele gegevens worden vergeleken met de begroting en kunnen budgetten periodiek worden gecontroleerd op overschrijding ervan. Zo kan men de onderneming recht op de gewenste doelstellingen aansturen.

 

Online boekhouding verwerken

Wilt u zelf nog meer grip op uw financiën, dan kunt u ervoor kiezen de administratie zelf te verwerken. Hiermee komt een optimale samenwerking tot stand tussen u en ons administratiekantoor. Hiervoor hebben wij verschillende online boekhoud porgramma's. Kijkt u dan eens bij online boekhouden op onze website.

 

Salarisadministratie - loonadministratie

Wilt u door ons de salarisadministratie laten verzorgen? Dit doen wij al sinds 1996 voor vele bedrijven. Kijkt u dan even op onze website bij dienstverlening - salarisadministratie. U krijgt periodiek van ons de loonstroken van alle medewerkers per e-mail.